Celjani bodo prvo tekmo igrali 5. ali 6. novembra v dvorani Zlatorog, povratno pa teden dni kasneje v Estoniji. Mariborčani bodo na mednarodno sceno stopili 26. ali 27. novembra. Prva tekma bo v dvorani Tabor, povratna pa 3. ali 4. decembra v Srbiji.

Krka se bo v prvem krogu pokala pokalnih zmagovalk pomerila z belgijsko ekipo Initia Hasselt. Prva tekma bo 3. ali 4. septembra v Hasseltu, povratna pa teden dni kasneje v Novem mestu. Dolenjska ekipa se bo v primeru napredovanja v drugem krogu pomerila s špansko Mar Segunto iz Valencie.

Žreb skupin za ligo prvakov in prvakinj je bil konec junija. Igra kroglic je določila, da bo Cimos Koper nastopil v skupini C, v njej pa so še nemški HSV Hamburg, romunska Constanta, ruski Sankt Peterburg, poljska Wisla Plock in zmagovalec kvalifikacijskega turnirja 3 (makedonski Metalurg, islandski Hafnarfjördur, norveški Haslum in izraelski Maccabi Rishon Le Zion). Liga prvakov se bo začela 28. septembra.

Rokometašice Krima Mercatorja se bodo v prvem delu lige prvakinj pomerile z norveškim Larvikom, ki je v minuli sezoni slavil v ligi prvakinj, hrvaško Podravko Vegeto in najboljšo ekipo septembrskega kvalifikacijskega turnirja (romunski Cluj, ruski Rostov, danski Viborg in zmagovalka prvega kvalifikacijskega turnirja). Liga prvakinj se bo začela 1. oktobra.

Velenjčani bodo tekmece v 3. krogu pokala EHF dobili 18. oktobra.