V skupnem seštevku treh voženj, vse so zaradi težav pri zapori glavne tranzitne ceste odpeljali v nedeljo, je bil najhitrejši Čeh Jaroslav Krajči z dirkalnikom lola B02/50. Drugi je bil njegov rojak Milan Svoboda z lolo T96/50. Tretji pa je bil že omenjeni Marjan Smrdelj. Za najhitrejšim Krajčijem je na koncu zaostal za dobrih 24 sekund.

Med slovenskimi dirkači velja omeniti še osmo mesto Milana Bubniča (lancia delata HF integrale). Sicer se slovenski dirkači niso mogli povsem enakovredno kosati z gosti.

Eden od slovenskih favoritov Vladimir Stankovič pa je moral zaradi težav z dirkalnikom odstopiti po drugi vožnji. "Že v prvi vožnji je motor deloval izredno nemirno. Nikakor ni razvil polne moči, prihajalo do napačnih vžigov v valjih. Ne vemo še natančno, kaj je bilo narobe, ali je bilo kaj z elektroniko, mogoče kaj s tlakom goriva, dejstvo pa je, da sem si po drugi vožnji nabral veliko preveč zaostanka. Zato nismo hoteli tvegati in povsem uničiti motorja in sem se tretji vožnji raje odpovedal. Škoda, brez teh težav bi se verjetno lahko boril za skupno zmago," je po dirki povedal Vladimir Stankovič. Pred odstopom je bil Stankovič na skupnem tretjem mestu z 12 sekundami zaostanka za vodilnim.