Cene vstopnic so za krizne razmere na Hrvaškem precej visoke, saj je za najcenejši sedež na severni tribuni za golom potrebno odšteti 40 evrov (300 kun), na južni tribuni sedež stane že več kot 50 evrov (400 kun), medtem ko na “boljših“ tribunah vzdolž igrišča cene vstopnicam še bliskovito poskočijo. Na vzhodni tribuni stane vstopnica skoraj 75 (550 kun) in nekaj manj kot 90 evrov (650 kun), še več pa bodo morali odšteti tisti, ki bodo želeli sedeti na zahodni tribuni, kjer so vstopnice že prek 100 evrov (750 in 850 kun).

Pri Hajduku so se odločili, da bodo za to tekmo omogočili prodajo vstopnic tudi prek interneta, kar se jim bo očitno dobro obrestovalo, saj so jih na ta način prodali že več kot tisoč, precej nakupov pa je prišlo iz tujine. Približno 70-odstotkov internetnih nakupov so opravili Hrvati, na drugem mestu po številu kupljenih kart pa smo Slovenci. Na Poljud bodo prišli tudi Švedi, Avstralci, Švicarji, Kanadčani, Norvežani, Američani, pet vstopnic pa je bilo prodanih celo na Kitajsko.

Tekma bo odigrana 23. julija, v moštvu Barcelone pa naj bi zaigrali tudi vsi zvezdniki, ki bodo trenerju Pepu Guardioli takrat na voljo. V moštvu bo zagotovo manjkal Lionel Messi, ki bo julija z Argentino sodeloval na pokalu Amerike.