Navdušeni uporabniki njihove posnetke večkrat komentirajo s "kere legende", zato so se s tem okitili tudi sami, čeprav nihče izmed njih ne diši po slavi, ki so jo v virtualnem svetu že dosegli. Na sproščeno nedeljsko popoldne so spregovorili o tem, zakaj so se odločili za snemanje zabavnih skečev in kakšni so njihovi cilji.

Igor Kešina, Sanel Ključanin, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mario Ćulibrk in Goran Hrvaćanin pravijo, da v tem, kar počnejo v prostem času (vsi hodijo v službe, snemanja skečev pa se lotijo vsak konec tedna), neizmerno uživajo in da bi se s tem radi ukvarjali tudi v prihodnosti. Ker se zavedajo, da se gledalci sčasoma "nažrejo" določenih obrazov, pa veliko denarja in truda vlagajo v nadgradnjo opreme in izobraževanje. Na takšen način upajo, da se bodo lahko s snemanjem nekega dne ukvarjali tako, kot se s svojimi službami, in čas posvečali ne le snemanju lastnih skečev.

Pravijo, da so odvisniki od povratnih informacij in da je vedenje, da so nekoga spravili v smeh, "boljše od orgazma". Ponosni so, ker jim uspeva mešati tako slovenski kot "balkanski" humor, ki pa ga sodeč po komentarjih pod videi, cenijo tudi uporabniki v Bosni in Hercegovini, Albaniji …

Oglejte si prispevek.