Soseda Vickersove, igralka Susan Savage, je po tem, ko je v nabiralniku videla mnogo nepobrane pošte, preteklo sredo odšla do nje, da bi preverila, ali je vse v redu in ob tem v splanici odkrila močno razpadajoče posmrtne ostanke, so sporočili iz losangeleške policije.

Vickersovo so zadnjič videli živo pred petimi meseci. Preiskovalci sedaj poskušajo vzpostaviti kontakt z njeno družino in dobiti njene zdravstveve katroteke, morebitne rentgenske posnetke in zobno kartoteko, da bi lahko podatke promerjali s posmrtnimi ostanki in tako potrdili ali ovrgli, ali je truplo dejansko igralkino. ''Še vedno ugotavljamo način in vzrok za smrt. Na prvi pogled ni šlo za zločin ali napad,'' je povedal Ed Winters iz losangeleške policije.

82-letna igralka, ki je bila tudi Playboyjeva zajčica julija 1959, je živela sama. Winters pa je dodal, da ni nič nenavadnega, da najdejo takšne posmrtne ostanke znotraj domov v Los Angelesu. ''Vsako leto jih najdemo nekaj,'' je povedal. ''Ponavadi gre za ljudi, ki se zapirajo v domove in se izogibajo javnosti, so samotarji.''