Izkušenim odbojkarjem sta se v teh dneh pridružila še dva mlada slovenska odbojkarska upa, sprejemalec Klemen Čebulj in podajalec Gregor Ropret.

"Tako Vinčić kot Šket sta vrhunska odbojkarja, ki sta tudi že mednarodno uveljavljena, zato smo toliko bolj veseli, da sta oba sprejela povabilo in podaljšala pogodbo z našim klubom, kljub temu, da sta imela številne ponudbe iz tujine. Kar se tiče mlajših odbojkarjev Čebulja in Ropreta, ki sta sicer naša člana že nekaj let, toda posojena v druge slovenske klube, pa smo prepričani, da je njun čas prišel, da sta igralsko dozorela in napredovala, zato zagotovo sodita v našo prvo izbrano vrsto. Z njima smo podpisali večletni pogodbi, igralsko in karakterno pa sta zagotovo zelo dobra osnova pri nadaljnji graditvi naše ekipe, za katero sem prepričan, da bo v sezoni 2011/12 še bolj konkurenčna kot letošnja," je okrepitve komentiral podpredsednik upravnega odbora ACH Volley Aleš Jerala.

Nad dejstvom, da bosta zaigrala v prvi ekipi ACH Volleya pa sta navdušena tudi oba mlada igralca, 19-letni Čebulj, po izobrazbi zdravstveni tehnik, ki vidi svojo prihodnost tudi na fakulteti za šport, in 22-letni Gregor Ropret, študent tretjega letnika ekonomije. Čebulj se je kot izposojeni igralec tri leta kalil v moštvu Gokop Fram, Ropret pa v kamniškem Calcitu Volleyballu. Skupaj sta igrala tudi v mladinski in kadetski reprezentanci in sta že dolgo na očeh domačih in tujih odbojkarskih strokovnjakov.