29-letni Christopher Drake se je začel z dekletoma videvati, ko jima je bilo le 14 let. Spolne odnose z njima je imel v njegovi pisarni, športni dvorani in celo na domu ene od njih. Pomočnik ravnatelja se je za srečanja z dekleti dogovarjal prek tekstovnih sporočil na Facebooku in je njihove spolne aktivnosti celo snemal. Drake je dekleti pripravil celo da tega, da sta pozirali v kočljivih pozah, se slikali in snemali, potem pa mu pošiljali te posnetke na mobilni telefon, seveda po končanih predavanjih.

Enkrat so ga celo zasačili, da je imel spolne odnose na območju šole, a ga niso odpustili. Spet drugič je eno od deklet na njem izvajalo spolne usluge kar na hotelskem hodniku med šolskim izletom.

Sčasoma mu je ena od deklet predočila govorice, da naj bi spal še z drugo, a je to zanikal. Rekel ji je, da ''ljubi le njo in se želi poročiti z njo.'' Potem pa je lansko valentinovo njegova laž prišla na dan. Eno od deklet, takrat je bila stara 15 let, je odpeljal domov na ''posteljne aktivnosti'', pred tem pa posteljo celo okrasil z lističi vrtnic in pripravil ''pribor za vezavo''. Drugo dekle, sedaj šestnajstletnica, je med tem odšla na taborjenje s prijateljicami a so se zaradi slabega vremena predhodno vrnile. Odločila se je, da bo Draka presenetila in ob pol štirih zjutraj odšla k njemu domov, kjer ga je našla v postelji z drugo. Začela je vpiti nanj, da jo je prevaral in oddrvela ven, od koder je hotela poklicati policijo, a ni imela signala. Drake je nato izvlekel nož in grozil, da se bo poškodoval, nato pa ji prekril usta in jo zvlekel nazaj v hišo. Do tedaj so dogajanje opazili sosedje in policali policijo, ki je Draka seveda aretirala.

Včeraj je Drake na sodišču priznal, da je zagrešil kar 25 kaznivih dejanj, vključno s nezakonitio spolno aktivnostijo z mladoletnikom ter snemanje nespodobnih otroških posnetkov. Danes bo slišal svojo obsodbo.

Kmalu po tem, ko so ga aretirali, je spregovorilo še eno dekle, s katero naj bi imel Drake spolne odnose preden se je zapletel z omenjenima dvema dekletoma. Kot je povedala, je imela 14 let, ko je začel komentirati njeno postavo z izjavami kot so ''Danes si videti odlično.'' in ''Tvoja zadnjica je v tem videti super.'' Pridobil je njeno mobilno številko in ji najprej pošiljal sporočila in ''smeškote'', podpisal pa se je s ''Salfortski žrebec''. Ko je imela 16 let, je njegovim napeljevanjem tudi podlegla.

Ena od treh deklet je sedaj povedala, da je bila takrat ''mlada, naivna in ni imela pojma''.