* Rdeča dvorana, gledalcev 500, sodnika: Mäkinen in Jonsson (oba Švedska).
* Gorenje Velenje: Gajić, Skok, Medved 3, Manojlović 1, Stanojević, Svetelšek, Cehte 4, Miklavčič 6, Musa 2, Štefanič 1 (1), Golčar 4, Gams 4, Bajram 1, Šimič.
* Göppingen: Tahirović, Weiner, Kneule 1, Oprea 5, Thiede 6, Schöne 1, Späth, Kaufmann, Mrvaljević 3, Haass 1, Häfner, Gutbrod 2, Schubert 3 (1).
* Sedemmetrovke: Gorenje Velenje 4 (1), Göppingen 1 (1).
* Izključitve: Gorenje Velenje 6, Göppingen 8 minut.
* Rdeč karton: /.

Rokometaši iz Šaleške doline so se dostojno poslovili od evropskega pokala EHF. V četrtfinalu so naleteli na zelo močne Nemce in na prvi tekmi v gosteh doživeli boleč poraz, na današnji povratni tekmi pa so izbranci Branka Tamšeta nekajkrat resno zagrozili gostom iz Göppingena.

V prvem polčasu se je pred vsega 500 gledalci odvijal dokaj izenačen boj. Pobudo je bila vseskozi na strani gostiteljev, a gosti so jih navkljub temu onemogočali in v kali zatirali vse njihove poskuse. V drugi polovici tekme pa so se Nemcem nekajkrat pošteno zašibile noge, še posebej v 47. minuti, ko so Tamšetovi izbranci naredili delni izid in povedli z osmimi goli (23:15).

Velenjska ekipa je bila v silnem naletu, nato pa je naredila nekaj tehničnih napak, kar so izkušeni in z vsemi žavbami namazani igralci nemške zasedbe s pridom izkoristili in tekmo mirno pripeljali do srečnega konca.

V velenjski ekipi je bil strelsko najbolj učinkovit slovenski reprezentant David Miklavčič, v nemški pa kar 202 cm visoki Michael Thiede. Oba sta dosegla po šest golov.