Italijanskemu napadalcu je bilo pred kratkim izjemno dolgčas, zato se je odločil, da si bo čas krajšal z igranjem pikada. S tem prav zagotovo ne bi bilo prav nič narobe, če si za tarčo ne bi izbral nogometaše mladinskega moštva. Na srečo Balotelli v metanju puščic ni tako vešč kot je v igranju nogometa, tako da so jo vsi nogometaši odnesli brez poškodb.

Da je Balotelli resnično izgubil kompas pričajo zadnji incidenti, ki so se zgodili v vsega desetih dneh. Nekdanji nogometaš milanskega Interja je bil zaradi izjemno grobega prekrška najprej izključen na tekmi proti Dinamu iz Kijeva, nato se je skregal z navijači Manchester Cityja, pred dnevi pa je v italijanski restavraciji žalil nekdanjo ljubico Waynea Rooneyja in se skoraj stepel z njenim spremljevalcem.

Manchester City je že sporočil, da bo zaradi incidenta v ponedeljek sklican izredni sestanek, na katerem bodo razpravljali o višini nove disciplinske kazni za nogometaša. Čeprav naj bi šlo po besedah nekaterih le za potegavščino, klub incidenta vseeno ne želi komentirati.