Union Olimpija – Radnički (92:65): Ljubljančani so se po nedeljskem polomu v Beogradu proti Crveni zvezdi želeli oddolžiti navijačem z zmago v zadnjem krogu lige NLB. To jim je na koncu tudi uspelo, saj so v drugem polčasu povsem povozili nasprotnika. »Odlična tekma. Vedeli smo, da je Krka izgubila v Vršcu. Moramo si čim hitreje zagotoviti mesto v evroligi, zato je drugo mesto v ligi NLB pomembno. Na sklepnem turnirju četverice pričakujem polno dvorano in slavje Olimpije,« je po tekmi dejal Vladimer Boisa.

Hemofarm – Krka (73:68): Krka je imela ves čas obračuna rahlo pobudo, ki pa ji je na koncu ni uspelo pretvoriti v zmago. Gostitelji so namreč v zadnji četrtini zaigrali bolj zbrano, predvsem pa odlično zadevali za tri točke in v odločilne sekunde odšli s prednostjo, ki je na koncu Novomeščanom ni uspelo nadoknaditi. Kljub temu je za dolenjskim moštvom v regionalnem tekmovanju odlična sezona, saj pred začetkom nihče ni pričakoval, da se lahko poteguje za sklepni turnir četverice.

Ostala izida:

Zagreb – C. zvezda 107:85, Široki – Zadar 80:74,

končni vrstni red: Partizan 44, Olimpija in Krka 43, Budućnost in Zagreb po 41, Hemofarm in Cedevita po 40, Nymburk, Radnički in Široki po 38, Igokea 37, Cibona 36, C. zvezda 34, Zadar 33.