Pomočnik trenerja Colorado Eagles Greg Pankewicz je povsem izgubil živce po pretepu na ledu. Očitno zelo jezen nad sodniško odločitvijo o tem, koga bodo poslali na kazensko klop, je Pankewicz na klopi začel s svojo predstavo. Neprestano se je drl na sodnika, istočasno pa je slačil suknjič in ga nato vrgel na led. Kmalu sta tam pristala tudi kravata in srajca, Greg pa je na klopi ostal le v hlačah.

Ko se je dokončno “spovedal“, je protestno odšel v slačilnico. Vodstvo lige se je ekpresno hitro odzvalo na nenavadno potezo kanadskega trenerja, saj ga je kaznovalo s prepovedjo opravljanja svoje funkcije do konca sezone, plačati pa bo moral tudi denarno kazen.

Zanimivo, da kazen do konca sezone močno spominja na tisto, ki jo je v ligi Ebel zaradi grobega prekrška in obnašanja prejel tudi slovenski reprezentant Andrej Hebar, ki je takrat še igral za ljubljansko Olimpijo. Ker mu je bilo igranje do konca sezone v Evropi onemogočeno, se je Hebar odpravil preko Atlantika, kjer je priložnost za igranje do konca sezone našel ravno v Denverju pri ekipi Colorado Eagles. Na omenjeni tekmi je Hebar šestič oblekel dres nove ekipe in zanjo dosegel tudi svoja prva dva zadetka, drugega iz kazenskega strela. Posnetek tega zadetka si oglejte v videu: