"Navijači nas na podlagi iger v rednem delu sezone izglasujejo za sodelovanje na tekmi vseh zvezd, zato smo dolžni, da se prikažemo v najboljši možni luči. Želijo si videti tekmovalnost in to sem razložil tudi mojim soigralcem," je razlagal Bryant, ki v lanski sezoni na tekmi vseh zvezd zaradi poškodbe ni nastopil. Najboljši košarkar na svetu je strelskemu izkupičku dodal 14 skokov in z atraktivnimi potezami na noge spravljal gledalce v Staples Centru, med katerimi je bilo ogromno znanih obrazov iz sveta glasbe in filma. "Počutil sem se, kot da bi igral na zunanjem igrišču s prijatelji. Gledam ga na televiziji, tudi igram proti njemu. Tokrat pa sem dejansko bil Bryantov soigralec. Stvari, ki jih je počel na igrišču, so bile zares fenomenalne," je o zvezdniku LA Lakers povedal Kevin Durant, ki je dosegel 34 točk.

Odličen dosežek je uspel tudi LeBronu Jamesu, ki je 29 točkam dodal še dvanajst skokov in deset asistenc. S tem je postal drugi košarkar po legendarnem Michaelu Jordanu, ki mu je na tekmi vseh zvezd uspelo doseči trojni dvojček. Medtem ko so v večeru uživali domala vsi, pa je to težko reči za Dwyana Wada, ki si je poškodoval gleženj. "Želel sem si, da bi Vzhod zmagal, saj bi moj klubski soigralec tako prejel naziv za najkoristnejšega igralca tekme. A tudi Bryant si je zaslužil to nagrado," je v smehu razlagal Wade.

Ob robu igrišča so tako, kot je že v navadi na tekmah LA Lakers, sedele številne zvezde iz sveta šovbiznisa. Toda Bryantova popularnost v mestu angelov je večja od katerega koli od njih. Pred dnevi je postal prvi športnik, čigar odtisi dlani in stopal se bohotijo pred slovito kinodvorano Grauman's Chinese Theatre v Hollywoodu. Tako se je Bryant pridružil največjim filmskim zvezdnikom, kot so John Wayne, Marilyn Monroe in Brad Pitt. "Že takoj na začetku dvoboja se je videlo, da si želi naziv MVP. Žoge sploh ni podajal. Toda to je Kobe," je dodal košarkar New York Knicks Amare Stoudemire.