Kamničanke so tekmo začele brez obolele Petre Kramolc, a so vseeno prve povedle. V nadaljevanju niza so bile boljše gostje, predvsem Cecilia Dujić z osmimi točkami. Slednja je bila najzaslužnejša, da so gostje - če se pogleda njihove zadnje predstave, kar malce presenetljivo - povedle z 1:0.

V drugem nizu pa so gledalci videli popolnoma drugo podobo domače ekipe, ki je z odličnimi servisi onemogočala organizacijo napada pri gostih. Kamničanke so zlahka prihajale do točk in niz hitro dobile. Tudi tretji niz so začele odlično, povedle z 8:4, a nato popustile, tako da so gostje celo izenačile na 13:13. Sledila je še ena serija Kamničank (Katja Kocjan), ki so povedle z 21:16, kar pa še ni bilo dovolj, saj so gostje dosegle štiri točke zapored. Vse dvome o zmagovalcu v tretjem nizu pa je razblinila Marina Crnjac z dvema asoma.

Četrti niz je z odličnim serviranjem odprla Valentina Založnik (na tekmi kar osem asov) in Kamničanke so povedle s 7:2. Na drugi strani je z dvema asoma vrnila Ivana Pešo. Kazalo je, da bo rezultat izenačen do konca, a se to ni zgodilo, saj so Kamničanke z odličnimi servisi Vrhovnikove povedle kar s 16:8, s čimer je bil zmagovalec odločen. Z zmago Kamničanke ostajajo resne kandidatke za zaključni turnir, vse pa kaže, da bo o četrtem mestu odločal prav derbi z Novo KBM Branikom v zadnji tekmi lige.