Med posamezniki so bili v polfinalu sami kitajski igralci, če bi mednje šteli tudi Wu Jiaduo, ki sicer zastopa barve Nemčije. A Nemka ni preprečila, da bi bil finale zanimiv tudi za navijače evropske države. V polfinalu je namreč z 0:4 klonila proti Wu Yang. V drugem polfinalu je Li Xiaxia ugnala prvo nosilko in partnerico v igri dvojic Gou Yue, zato pa je izgubila v tesnem finalu proti Wu Yang (3:4).

Pri moških sta v polfinalu izpadla prvopostavljena igralca. Wang Hao je v poslastici dneva moral priznati premoč olimpijskem prvaku Ma Linu (skupaj sta osvojila 31 turnirjev poklicne serije), izgubil je s 3:4. Isti izid je bil tudi v drugem polfinalu, v katerem je Xu Xin premagal Zhang Jikeja. Xu Xin je bil nato v finalu s 4:2 boljši še od Ma Lina.

Poraženca polfinala sta zamujeno nadomestila v igri parov, v finalu sta premagala edina evropska finalista Francoza Emmanuela Lebessona in Adriena Matteneta, ki sta bila v polfinalu edini nekitajski par. V ženskih dvojicah sta se v polfinale uvrstili tudi dvojici iz Turčije (He Sirin in Hu Melek) in Singapurja (Li Jiawei in Yu Mengyu), ki pa proti Kitajkam nista imeli možnosti.