Zaradi negotovosti na kapitalskih trgih je zlato poskočilo v višave. To je produkt, ki mnogim vlagateljem predstavlja stabilno, neodvisno in predvsem varno naložbo. Ker je zlato trenutno tako vroča tema, vam je brokerjet pripravil dve možnosti: „Za nove stranke smo pripravili akcijo z darili 1 gramske zlate palice, obstoječe stranke pa bomo razveselili z 5 in 10 gramskimi zlatimi palicami ob določenem številu izvedenih poslov.''


Ne zamudite darila v obliki zlatih palic:

Vse nove stranke, ki bodo do 31. 03. 2011 pri brokerjetu odprle trgovalni račun in vsaj enkrat trgovale, bodo prejele darilo in sicer 1 gramsko zlato palico v vrednosti pribl. 47 EUR.
Obstoječe stranke, ki bodo do 31. 3. 2011 opravile 30 oz. 60 poslov, pa bodo prejele 5 oz. 10 gramsko zlato palico v vrednosti pribl. 150 EUR oz. 365 EUR.


Brokerjet tudi prevzame stroške prenosa do 100 €
Stranki se tudi ni treba bati stroškov prenosa vre¬dnostnih papirjev iz drugih trgovalnih računov, saj vam Brokerjet pokrije stroške prenosa (velja za vrednostne papirje, ki kotirajo na ljubljanski borzi).
Podrobnosti akcije si lahko ogledate na spletni strani www.brokerjet.si


Profil skupine brokerjet:
Brokerjet je od leta 2001 online borzni posrednik skupine Erste Group Bank AG, namenjen pa je aktivnim samostojnim trgovalcem in vlagateljem. Brokerjet odlikujejo največja varnost spletnega trgovanja z vrednostnimi papirji, hiter in nepo¬sreden dostop do najpomembnejših svetovnih borz in velika izbira trgovalnih produktov. Stran¬ke zaupajo pravičnim in transparentnim pogojem kot je na primer brezplačno vodenje trgovalnega računa. Poleg tega koristijo obsežno brezplačno seminarsko ponudbo. Brokerjet od leta 2003 ponuja svoje storitve v v Češki Republiki, od leta 2008, pa tudi v Sloveniji. Danes za več kot 47.000 strank s približno 1.400.000 naročili na leto skrbi 120 zaposlenih.


V letu 2010 je bil Brokerjet razglašen za najboljšega on-line brokerja v Avstriji.