V kakšnem stanju Budvanska Rivijera pričakuje obračun z ACH Volleyjem?

Že od samega začetka imamo določene probleme, saj nimamo pravega tekmovalnega ritma. Primanjkuje nam težkih tekem, zato ne vemo, v kakšni formi smo v določenem trenutku. Čas med prazniki smo izkoristili za kvaliteten trening, tako da pričakujemo dobro igro. Res je, da nas zdaj čaka ACH Volley, ki je v ritmu zmag in ima precej izenačenih igralcev. Blejci že od začetka veljajo za favorita, kar potrjujejo s tem, da še niso izgubili. Vsi drugi v skupini smo zelo izenačeni in do zadnjega se ne bo vedelo, kdo bo napredoval.

Imate kaj poškodovanih igralcev?

Trenutno nimamo nobenih problemov, saj smo zadnjih deset dni trenirali v popolni zasedbi. Pričakujemo, da bo tako tudi ostalo.

Obe gostovanji v ligi prvakov ste gladko izgubili.

Spet se je potrdilo, da imamo precejšnje probleme na gostovanjih. Že v Ljubljani smo bili daleč od uspeha, na Poljskem pa smo v popolni zasedbi še enkrat izgubili z 0:3. Zaradi spremembe sistema točkovanja nam oba gostujoča poraza ne gresta prav nič na roko. Svojo priložnost bomo zdaj iskali na obračunu z ACH in na zadnjem gostovanju pri Olympiacosu.

Bi pred tekmo z ACH podpisali minimalen poraz, ki prinaša točko?

Za nas bi bil to že uspeh. Če se bomo znašli v takšni situaciji, se ne bomo prav nič pritoževali.

Na dvoboju v Ljubljani ste imeli precej težav s sprejemom blejskega servisa, kar se je poznalo tudi v vaši igri v napadu.

Naš generalni problem v Ljubljani je bil, da nismo imeli korektorja in ko je zaškripalo pri sprejemu, nismo znali več reševati težkih žog. Z negativnim sprejemom smo imeli tudi slabo realizacijo v napadu. V Ljubljani je to drastično prišlo do izraza, zato zdaj upamo, da bomo v popolni zasedbi to znali reševati.