Živa Kasagić, vodja za stike z javnostmi Zavoda Tivoli, ki začasno upravlja objekte v Stožicah, je za piše Žurnal24 pojasnila, da naj bi Grep, zasebni partner v projektu Športni park Stožice, do jutri napako odpravil. Kasagićeva je povedala, da gre za manjše popravilo, ki je v garancijskem roku in da zaradi tega dodatnih stroškov zagotovo ne bo.

Ker na stadionu ni napovedanih nogometnih tekem in drugih dogodkov, jim trenutno neogrevanje zelenice k sreči tudi ne povzroča težav. Kot je za brezplačnik pojasnil ljubljanski župan Zoran Janković, je v pogodbi devetmesečni poskusni rok, v katerem se take in podobne napake ugotovijo in tudi odpravijo.

Župan pa je zanikal, da želi na čelu Zavoda Tivoli zamenjati zdajšnjega direktorja Romana Jakiča, ki je sicer tudi eden od mestnih svetnikov na njegovi listi. V začetku prihodnjega leta pa bodo svetniki odločali o spremembi imena zavoda. V Mestni občini Ljubljana namreč želijo Zavod Tivoli preimenovati v Zavod za šport Ljubljana, tako Žurnal24, ki bo sredi naslednjega leta tudi uradno prevzel upravljanje Stožic.