Nekdanji srbski selektor Radomir Antić in Srbska nogometna zveza sta namreč v sporu, ker je slednja predčasno prekinila sodelovanje z Antićem, ki je imel z zvezo sklenjeno dvoletno pogodbo. Antić, ki noče pristati na prekinitev pogodbe, sedaj toži nogometno zvezo za dva milijona evrov, svoj primer pa je prijavil tudi evropski nogometni zvezi Uefa.

Po predpisih Uefe bodo morali Srbi, ker spora z Antićem še niso rešili in je uradno še vedno njihov selektor, za tekmi proti Italiji in Estoniji, ki so jo nogometaši igrali pod vodstvom novega selektorja Vladimirja Petrovića, plačati denarno kazen. V primeru, da do tekme proti Severnim Ircem, ki bo na sporedu 25. marca, spor še vedno ne bo rešen, jim grozi tudi odvzem točk.

Vzajemni prijatelj Antića in predsednika srbske nogometne zveze Tomislava Karadžića, ki je želel ostati anonimen, meni, da bi moral Antič dolg srbski zvezi odpisati. „Kljub osebnemu sovraštvu, ki ga Antić goji do Karadžića, bi se moral Radomir odreči dvema milijonoma in dovoliti, da se srbski nogomet izvleče iz krize, v katero je sedaj zašel. Njegova tožba lahko uniči srbski nogomet, ki je še pred nedavnim skrbel za dober ugled države v svetu.“