"Uspešno sem prestal operacijo. Zarastlin in brazgotin po celotni dolžini je bilo toliko, kot jih dr. Stok še ni videl. Sedaj bom previdno začel z rehabilitacijo, da bom septembra letos lahko že začel teči. Vdal se še nisem," je povedal 32-letni Zlatnar, doma iz Strahovice pri Kamniku.

Na svetovnem dvoranskem prvenstvu v Valencii leta 2008 se je uvrstil v polfinale na 60 m ovire (15.), 13. mesto je osvojil na dvoranskem EP v Birminghamu leta 2007, 29. je bil na SP v Osaki leta 2007 in četrti na sredozemskih igrah v Almerii leta 2005.

Na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004 (32. čas kvalifikacij) in v Pekingu leta 2008 (32. čas kvalifikacij) se je uvrstil v četrtfinale in nato zaradi poškodbe odstopil. V Pekingu je imel poškodovano Ahilovo tetivo desne noge, kar ga je spremljalo tudi v naslednjih sezonah. V letošnji poletni sezoni tako ni tekmoval, veliko smole pa je imel tudi v lovu na normo za letošnje dvoransko SP v Dohi. Na dvoranskem slovenskem prvenstvu v Ljubljani je bil 20. februarja zaradi prehitrega starta diskvalificiran, prav tako pa teden dni pozneje, 27. februarja, na odprtem atletskem prvenstvu Hrvaške v Zagrebu.