Na seznamu so Nika Barič (Merkur Celje), Martina Dover (AJM), Maja Erkič (Faenza/Ita), Dominika Gačner (HiT Kranjska Gora), Tjaša Gortnar (Triglav Kranj), Katarina Ilijev (AJM), Lea Jagodič (Merkur Celje), Ines Kerin (Merkur Celje), Eva Komplet (HiT Kranjska Gora), Teja Oblak (HiT Kranjska Gora), Saša Panič (HiT Kranjska Gora), Kristina Pavli (Ježica), Sandra Piršič (EBE Ibiza/Špa), Nataša Radulovič (Ferrol/Špa), Katja Temnik (La Spezia/Ita), Tina Trebec (HiT Kranjska Gora) in Kristina Verbole (Merkur Celje). Baričeva in Gortnarjeva bosta do 8. avgusta sodelovali na mladinskem evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem, tako da bo priprave v Žalcu začelo 14 igralk.

"Mislim, da smo v tem trenutku izbrali najboljšo možno reprezentanco, še posebej zato, ker se vračajo Sandra Piršič, Nataša Radulovič in Katja Temnik. Kljub vsemu bomo končno oceno stanja lahko podali ob zboru v Žalcu, saj še ne vemo, ali se nam bosta lahko pridružili tudi Ines Kerin in Kristina Verbole, ki sta bili ob koncu sezone poškodovani. Razpored tega ciklusa kvalifikacijskih tekem je zelo težak, saj se bomo podali na dve gostovanji, na Švedsko in Norveško, nekaj posebnega pa bo tudi domača tekma. Cilj je, da se dobro pripravimo in kvalifikacije opravimo čim bolje ter ustvarimo uspešno reprezentanco izkušenejših in mlajših igralk," je ob objavi seznama dejal Zrinski.

Slovenija bo od 24. do 31. julija na Rogli in v Žalcu odigrala štiri pripravljalne tekme, po dve s Švico in Bosno in Hercegovino. Kvalifikacije se bodo začele 7. avgusta s tekmo proti Švedski v Norrköpingu, 10. avgusta bo v Ljubljani tekma s Portugalsko, 15. avgusta pa v Rykkinnu z Norveško.