Oba sta člana srbske reprezentance, ki je v teh dneh pod taktirko srbskega selektorja Kolakovića odlično nastopa v svetovni odbojkarski ligi. Srednji bloker Milan Rašić je s svojimi 25 leti, z 205 cm višine in 86 kg telesne teže doslej branil predvsem klubske barve beograjske Crvene zvezde. Rojen je v Nišu, s Crveno zvezdo pa je osvojil vrsto državnih in tudi mednarodnih odličij.

Uroš Kovačević pa prihaja iz Kraljeva oziroma iz njihovega odbojkarskega moštva Ribnica (klub nosi ime po predmestju srbskega Kraljeva) in je s svojimi 197 cm višine, z 90 kg telesne teže in s komaj 17 leti pravzaprav vzhajajoča odbojkarska zvezda Evrope in sveta. Gre za levorokega sprejemalca, ki ima kljub mladosti za seboj izjemne mednarodne uspehe: pred letom dni je namreč skupaj z moško kadetsko reprezentanco Srbije osvojil naslov tako evropskega kot tudi svetovnega kadetskega prvaka. ACH Volley je z Rašićem podpisal pogodbo do leta 2012, s Kovačevićem pa do leta 2013.

Klub je še za eno sezono podaljšal sodelovanjem z liberom Danielom Lewisom, kar pomeni, da se na Bled ne bo vrnil Sebastijan Škorc (dogovarja se z Mariborom in Framom).

Žreb lige prvakov, v kateri bo imel ACH spet visoke cilje, bo v petek, 25. junija na Dunaju.