Če se nekateri zasedbe Don Mentony Band spominjajo po številnih menjavah članov, si jo je večina do danes zapomnila po Janezu Zmazku Žanu. Kljub temu, da se je prvotni ustanovni zasedbi v sestavi Jani Kovačič, Janez Hostnik, Robert Fritsch, Frenk Brajer in Miha Mentoni nekoliko kasneje pridružil v vlogi kitarista, je Zmazek tudi kmalu prevzel krmilo slovenske rock zasedbe 90-ih.

Potem ko je pred prihodom v Don Mentony Band svoje znanje v 80-ih nabiral v brez dvoma najboljši jugoslavanski rockovski skupini Buldožer, si niti približno ni predstavljal, da ga bo nekoč poleg vloge kitarista doletel tudi naziv enega najbolj prepoznavnih slovenskih pevcev.

S pesmijo Dobra Mrha (priredba pesmi Tulsa Time) je poskrbel za vseslovenski hit, hkrati pa tudi za prelomnico Don Mentony Banda, ko je šlo vse le še navzgor. V začetku devetdesetih je skupina dvakrat dodobra zatresla našo prestolnico: najprej s koncertom ob 20. obletnici Vala 202 v ljubljanskih Križankah, nato pa še z dobrodelnim koncertom za Bosno v Hali Tivoli.