Sobota, 20. marca

Objavljeno bo pismo papeža Benedikta XVI., ki ga je napisal zaradi zlorab otrok v duhovniških vrstah na Irskem.

V Rimu napovedujejo zborovanje Ljudstva svobode italijanskega premierja Silvia Berlusconija pred regionalnimi volitvami 28. in 29. marca.

Na Brdu pri Kranju je načrtovana konferenca z naslovom Skupaj za Evropsko unijo: prispevek Zahodnega Balkana k evropski prihodnosti, ki jo gostita predsednik vlade Borut Pahor in predsednica hrvaške vlade Jadranka Kosor.

Po Sloveniji bo potekal popis divjih odlagališč v okviru akcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu!.

Nedelja, 21. marca

V Franciji bo potekal drugi krog regionalnih volitev.

V Kairu se bo začela konferenca o obnovi Darfurja.

Torek, 23. marca

V državnem zboru bo potekala 45. seja komisije državnega sveta za lokalno samoupravo in regionalni razvoj. Tokrat bo tekla beseda o predlogu zakona o zagotavljanju sredstev za investicije v javno železniško infrastrukturo (ZZSIJŽ).

V državnem zboru se bo zgodila tudi 54. seja komisije državnega sveta za državno ureditev, na kateri bodo opravili drugo obravnavo predloga zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK).

Četrtek, 25. marca

Na Dunaju so napovedani protesti proti proti predsedniški kandidatki avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) Barbari Rosenkranz. K protestom pod geslom "Lichtertanz gegen Rosenkranz" (Ples luči proti Rosenkranzovi) je pozvala skupina s spletne socialne mreže Facebook, ki nasprotuje izvolitvi Rosenkrazove za predsednico.

Petek, 26. marca

V atriju Pošte Slovenije (Čopova ulica 11, Ljubljana) bo potekal debatni izziv Zavoda Ypsilon. Srečanje so poimenovali OECD priložnost za Slovenijo in njeno gospodarstvo. Razpravljali bodo ugledni slovenski strokovnjaki prof. dr. Mojmir Mrak, profesor mednarodne ekonomije na Ekonomski fakulteti, prof. dr. Andrej Rus, profesor korporativnega upravljanja na Fakulteti za družbene vede, Gorazd Podbevšek, strokovnjak za korporativno upravljanje iz podjetja RMG, in minister za promet Patrick Vlačič.