* Srednja gostinska šola v Radovljici, gledalcev 150, sodnika: Seifried (Maribor) in Gril (Pekre).
* ACH Volley: Flajs 5, Pajenk 15, Šket 28, Pokeršnik, Kamnik 1, Venno, Vinčič, Petković 1, Gato, Fabjan, Jakopin 14, Vidič 3.
* Ekipa Marchiol Vodi: Gjorgjevski 5, Grut 11, Koncilija, B. Krivec 1, Basanaže 8, Orel 13, Bregant 6, Čabarkapa 1, Vidič, Pepić 12, L. Krivec 1, Sirk.

Odbojkarji blejskega ACH Volleyja so pričakovano vknjižili novo zmago v državnem prvenstvu, čeprav so gostje iz Prvačine v uvodnih minutah nevarno zapretili. Po izgubljenem prvem nizu so se varovanci Glenna Hoaga le zbrali in zagospodarili na svojem igrišču.

Domači trener Hoag ni bil najbolj zadovoljen z začetkom gostiteljev, zato je pri zaostanku 4:6 vzel polminutni odmor. Nekaj ostrih besed je zaleglo in Blejci so hitro izid izenačili (6:6). Z blokoma Alena Pajenka in Alena Šketa so Gorenjci povedli s 13:11. Gostje se niso predali. Z blokom Gregorja Basanažeja so izid izenačili (14:14), po napaki Blejcev pa so imeli točko prednosti na prvem tehničnem odmoru (15:16). Po odmoru so Primorci prednost še povečali (16:19). V končnici so gostitelji z blokom Šketa uspeli izenačiti (23:23). Borbenih gostov to ni zmedlo in s točko Andreja Gruta so zasluženo osvojili prvi niz.

Z odločno igro so gostje nadaljevali tudi v drugem nizu (6:8). Z enako mero so jim vračali gostitelji in s točko Šketa (11:10) prisilili gostujočega trenerja Mija Vukoviča, da je vzel polminutni odmor. Zmedena igra Blejcev v obrambi je spet prinesla preobrat in na drugem tehničnem odmoru so Primorci imeli tri točke prednosti (13:16). Gostje so svoje vodstvo še povečali (14:18). Hitro je sledil nov preobrat. S točko Šketa so Blejci izenačili na 18:18. V končnici so bili gostitelji bolj zbrani in izid v nizih izenačili.

Gostje so tretji niz odprli z dobro igro v polju (2:5). Po zaslugi dveh zaporednih blokov Pajenka so Blejci izid izenačili in počasi prevzeli pobudo (9:6). Gostom je še uspelo izenačenje na deveti točki. V nadaljevanju se je pri gostiteljih razigral Šket (20:12) in gostom se ni uspelo še enkrat vrniti v igro. Četrti niz je bil izenačen do rezultata 4:4. V nadaljevanju so pobudo prevzeli gostitelji in na drugem tehničnem odmoru imeli štiri točke prednosti (16:12). S točko Milana Pepića so se Primorci približali na točko zaostanka (19:18). Gostom ni uspel dokončni preobrat, saj so naredili preveč lastnih napak in zmaga je ostala v Radovljici.