Sobota, 13. marca

V Radencih bo potekala programsko-volilna skupščina Združenja Sever, na kateri bodo med drugim obravnavali poročilo o delu in finančnem poslovanju v letu 2009 ter program dela in finančni načrt za leto 2010, volili pa bodo tudi funkcionarje združenja.

Nedelja, 14. marca

V Gallusovi dvorani Cankarjevega doma bo veliki gala koncert Mance Izmajlove in Ruskega državnega simfoničnega orkestra kinematografije z naslovom Slovanska duša - Slovensko srce.

V Franciji se bo začel prvi krog regionalnih volitev.

V Kolumbiji pa bodo lahko volilci izbirali na parlamentarnih volitvah.

Na sejmišču v Celovcu se bo začel 42. mednarodni strokovni sejem za gostinstvo in hotelirstvo Gast Celovec 2010, ki se ga bo udeležil tudi predsednik DS Blaž Kavčič.

Torek, 16. marca

Predsednik Andrej Vizjak (SDS) predlaga, naj njegova komisija za nadzor javnih financ razpravlja o vladnem letalu falcon. Gorenakov notranjepolitični odbor pa se bo ukvarjal z nagradami stečajnim upraviteljem po 11. juliju 2009.

Sreda, 17. marca

Odbor za kulturo v veliki poslanski dvorani organizira javno predstavitev osnutka zakona o RTV Slovenija. Preiskovalna komisija za dvakratno štetje izbrisanih je na zaslišanje povabila notranjo ministrico Katarino Kresal.

Četrtek, 18. marca

Parlamentarna kadrovska komisija bo določila predsednico in člane komisije, ki bodo preiskovali okoliščine pojava brezplačnikov Slovenski tednik in Ekspres ter izbrala naslednika razrešene Romane Jordan Cizelj na mestu predsednika upravnega odbora sklada za razgradnjo nuklearne elektrarne Krško. V veliki dvorani parlamenta bo potekala javna predstavitev mnenj o novem zdravstvenem zakonu, odbor za obrambo pa bo obravnaval peticijo "Ukinimo vojsko".