Viktor Krevsel: Gre za zelo odmeven uspeh slovenskega športa, še posebno klubskega. Rad bi čestital vsem, ki so sodelovali v tej zgodbi, zlasti pa mag. Hermanu Rigelniku, da je verjel v pravo stvar in da ima pravo strategijo. Mladi slovenski fantje so me navdušili. Kljub temu, da štejejo po večini 22 let, so oboroženi z znanjem. Odbojka je najbolj množični šport na planetu, saj se s tem športom ukvarja 219 držav. Vse nacije jo igrajo in če si tu notri konkurenčen najboljšim na svetu, gre za pravi čudež.

Matija Pleško: Rad bi čestital vsem bivšim soigralcem, kar jih je še ostalo pri ACH Volleyju. To je izredno priznanje za celoten klub, a hkrati velika obveza za naprej. Uspehi prinašajo nove cilje in zahteve, ki so iz leta v leto večji in jim je potrebno slediti. Upam, da bo ACH pri tem uspešen in da ti dobri rezultati ne bodo vplivali negativno. V polfinalu Blejce sedaj čaka Trentino, ki je zares vrhunska ekipa. Pred začetkom so možnosti vedno za vse enake, še posebno ko odloča ena tekma. Pustimo se presenetiti.

Jasmin Čuturič: Že po uspehu nad Macerato se je videlo, da je to tisto pravo leto. V postavi je večina mladih slovenskih igralcev, ki so priložnost izkoristili in dokazali, da "Slovenčki" nismo samo "Janezki", ampak so se uvrstili med elito na "final four". Trentino je najboljša ekipa na svetu. Škoda, da bo zaključni turnir šele čez mesec dni, saj je ACH trenutno v velikem naletu. Upamo, da se do takrat ne bodo ustavili. Bled ni več neznanka. Pokazal je, da zna igrati odbojko in nasprotniki se bodo zagotovo nanj zelo dobro pripravili.

Sebastijan Škorc: Ni kaj veliko za povedati, saj so fantje vse pokazali na igrišču, ko so dosegli izreden uspeh. Čestitke za vso organizacijo in za vse igralce. Za slovensko odbojko je to nekaj fenomenalnega, s čimer postaja šport številka ena takoj za reprezentančnim nogometom. Na koncu smo tudi pri Parisu Volleyju pomagali Bledu, s tem ko smo v skupinskem delu premagali turško ekipo v zadnjem krogu. Vesel sem, da je tako, a zgodba o njihovem uspehu se je začela že prej, ko so imeli tri zmage v skupini. vra