Anda Ekman: Vem samo, da je na prejšnji tekmi Robert Kranjec v drugem skoku popravil uvrstitev in da je bil na koncu deveti, potem ko se mu prvi skok ni posrečil. Ekipno tekmo sem si na Prešernovem trgu ogledala povsem slučajno. Dogajanje na olimpijskih igrah me zanima, a časovno ne znese, da bi vse sproti spremljala. Tako nisem videla niti obeh tekem, ko sta kolajni osvojili Petra Majdič in Tina Maze.

Brane Grabe: Robertu Kranjcu se na posamični tekmi na veliki skakalnici na žalost ni poklopilo, tako kot smo želeli. V drugi seriji je skočil zelo dobro, v prvi pa ni imel pravega vetra, da bi lahko dosegel kaj več. Osmo mesto na ekipni tekmi je povsem v redu dosežek, saj verjamem, da naši skakalci s Kranjcem na čelu delajo vse, da bi bili čim boljši. A če ne gre, ne gre, še vseeno pa imamo Planico, kjer se bo lahko izkazal.

Maja Gombač: Športa drugače ne spremljam najbolj pogosto, če pa že, pa raje gledam smučarje ali Petro Majdič. Tokrat sem si vzela čas in si ogledala tudi smučarske skoke. Kljub nekoliko slabšemu rezultatu se mi zdijo skakalci »kul« in sem bila zaradi njihovega slabšega nastopa kar nekoliko razočarana. Razočarana pa sem bila tudi nad tem, da je imel Robert Kranjec na veliki skakalnici takšno smolo z vetrom v prvi seriji. Z malo sreče bi lahko osvojil kolajno.

Marko Mitja Peč: Z nastopi slovenskih skakalcev na olimpijskih igrah sem zadovoljen. Sicer na ekipni tekmi niso bili pretirano razpoloženi, a kljub temu me niso razočarali. Robert Kranjec na veliki skakalnici ni imel možnosti, saj je rojen letalec, poleg tega pa so bile razmere spremenljive, tako da je bil brez moči. Sicer je v drugi seriji dokazal, da je kvaliteten skakalec, a za kolajno, kot sem že dejal, to pričakovano ni bilo dovolj.