Odbojkarji Salonita so pred nadaljevanjem tedna, ko jih čakata kar dve težki gostovanji pri ACH Volleyju in Ekipi Marchiol Vodi, zabeležili pomembno zmago. S 3:2 so tesno ugnali odbojkarje Calcita in vsaj začasno prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici modre skupine.

Salonit je srečanje dobro začel, a se mu je kmalu začela poznati utrujenost, saj so se varovanci trenerja Dragutina Šukerja šele v soboto vrnili z napornih priprav v Poreču. Tudi zato je kaj kmalu sledil padec v igri, ki so ga gostitelji začutili v drugem nizu. Tudi tretji niz je pripadel gostom, saj so odbojkarji Anhovega v končnici, ki so jo praktično že imeli v svojih rokah, popustili, pomagala ni niti menjava takrat nerazpoloženega Potočnika s Savičićem. Dogajanje so znali izkoristiti Kamničani in niz dobili s 26:24.

V četrtem nizu se je domačim spet popravila igra, domačini so se prebudili in niz dobili z lepo prednostjo. Odločilni peti niz je bil gostiteljem pisan na kožo, sledila je "simultanka", ki je domačim pred napornimi gostovanji dala potrebno samozavest.