V uvodnem dvoboju je bil plavalec ravenskega Fužinarja član zmagovite mešane štafete Berkeleyja, na 200 prsno pa je s petim mestom svoji ekipi priplaval še eno točke. Njegove paradne discipline, 100 jardov prsno, v kateri bo marca branil naslov prvaka NCAA, tokrat ni bilo na sporedu.

Čez 14 dni Dugonjiča čaka še generalka pred prvenstvom NCAA, nastop na tekmovanju PAC-10, oziroma univerzitetno prvenstvo ameriške zahodne obale. "Tam se bomo Stanfordu oddolžili za današnji poraz," je tekmo pokomentiral Dugonjiča.

Glavna tekma za Dugonjiča bo seveda nastop na prvenstvu NCAA. "Zdi se mi, da bom v približno taki formi kot lani in zato bo tudi letos cilj napad na prvo mesto. Te tekme se že prav veselim, mislim da bom v super formi. Če bo izid kaj slabši, bo malce slabši le zaradi kopalk. Tekmeci so znani in zmaga ne bi smela biti problem."

V spomladanskem obdobju v ZDA bo Dugonjič nastopil tudi na eni od tekem v 50-metrskem bazenu, da potrdi normo za nastop na poletnem evropskem prvenstvu v Budimpešti.