Mariborčanke so v Lukni pred 200 gledalci po uri in 50 minutah igre relativno gladko ugnale tekmice s Slovaške in ostale pri vrhu lestvice. Tako prvi kot drugi niz so Slovenke dobile brez večjih težav, Slovakinje pa so zapretile v tretjem nizu, saj so z dobro igro hitro niz obrnile sebi v prid. Najbolj izenačen je bil četrti niz, ki pa so ga na veselje domačih navijačev šele z 28:26 dobile gostiteljice.

V domači ekipi so točke dosegle Anita Petho (22), Monika Potokar (10), Therese Catherine McNatt (16), Vesna Vardič (8) in Sara Valenčič (6), pri gostjah pa je bila najuspešnejša Veronika Hroncekova (22).

V Ljubljani pa "vitalovke" niso bile kos razigranim in favoriziranim Avstrijkam. Vodilna ekipa na lestvici je za novo zmago potrebovala vsega 62 minut. V prvem nizu so igralke SVS Posta tekmicam dovolile le 14 točk, drugi je bil še bolj na strani gostij, saj so ga dobile kar s 25:13, še najbolj izenačen pa je bil tretji niz, v katerem so gostiteljice osvojile 19 točk.

Pri domačih so točke dosegle Tjaša Kikelj (4), Anja Kavčič (3), Darja Otrin (4), Lea Urbančič (1), Maruša Pungartnik (6) in Monika Čančar (3), pri tekmicah pa je bila najuspešnejša Eva Silhanova z desetimi točkami.