Marija Cvar: Ne spremljam veliko športa, a bila sem vesela, ko sem slišala, da je Petra Majdič osvojila medaljo. Sploh pa sem bila presenečena, ko sem danes na radiu slišala, da je bila poškodovana. Ne razumem, kako ji je uspelo kljub temu, da je imela pnevmotoraks, ne vem, kako je lahko normalno tekmovala.

Robert Blatnik: Petra je prava borka. Ker sem delal, nisem niti vedel, da je padla in se poškodovala, ampak kljub temu je osvojila medaljo in smo stoodstotno lahko ponosni nanjo. Del, kamor je padla, bi moral biti zavarovan, njen uspeh pa bi bil lahko še večji.

Katja Znoj: Petrin uspeh je prek meja človeških zmogljivosti, ker je to dosegla kljub hudemu padcu. Mislim, da bi morali organizatorji bolj zavarovati progo. Eno napako so že naredili pri tistem sankaču, ki se je ponesrečil. Pritožba pa se mi ne zdi smiselna, ker bi bilo škoda na tak način okrniti Petrin ugled. Njen uspeh je še toliko večji, ker je kljub bolečinam vztrajala.

Franc Ferbežar: Prenosa tekme sicer nisem gledal, poslušal pa sem radio in moram reči, da nas je Petra Majdič vse prijetno presenetila. Tisti jarek bi moral biti zavarovan, verjetno bi bilo tudi dobro, da bi naši predstavniki dali pritožbo zaradi tega, a mislim, da je ne bi kaj preveč upoštevali.

Franc Jeršin: Tekmo sem gledal v živo in še enkrat sem si jo ogledal danes zjutraj. Vsa čast Petri Majdič, dokazala je, da je srčna športnica, ki si nekaj zastavi in kljub bolečinam vztraja do konca. Upam, da ji bo naš olimpijski komite plačal vse stroške zdravljenja, in mislim, da bi morali tudi vložiti pritožbo zaradi tiste luknje, v katero je padla in se poškodovala.