* Športna dvorana Kamnik, gledalcev 60, sodnika: Merhar (Maribor), Pevc (Škofja Loka).
* Calcit Volleyball: Ribič, Hribar, Sušec 4, Šmitran 6, Drobnič, Polančec 4, Ropret 3, Novljan 6, Zupanc 2, Bogožalec 9, Djordjevič 22, Kvas.
* Galex Mir: Ajlec, Horvat 22, Kerec, Žitnik 2, Marič 4, Pavič 12, Flisar 9, Novak, Tot 14, Fujs, Repija, Hrastovec.

V tekmo so bolje krenili Sobočani, ki so povedli z 11:8, a so jih Kamničani po servisu Ropreta ujeli že pri izidu 11:11. Pri Kamničanih pa je še naprej preveč šepal sprejem, zato je Zupanca zamenjal Polančec, ki je nekajkrat dobro napadel. Na drugi strani se je razigral Horvat, ki je bil zaslužen za vodstvo s 23:18, z asom pa je tudi zaključil prvi niz.

Drugi niz se je začel s številnimi zgrešenimi servisi na obeh straneh, spremljali pa smo zelo izenačen rezultat, vse do 13:10, ko so Kamničani po napakah gostov prvič občutneje povedli. A ne za dolgo, saj so se gostje kmalu vrnili v igro. Pri 17:17 pa se je razigral Djordjevič in domači so povedli s 21:18, kar je bilo dovolj za mirno končnico ter izenačenje na 1:1.

Tretji niz so bolje začeli gostje, ki so povedli s 4:1 in 6:2, a so jih Kamničani ujeli, pri izidu 8:7 pa tudi prehiteli. Fujs je takrat zamenjal Žitnika s Kerecom, kar se je hitro poznalo na rezultatu, saj so gostje povedli s 14:11. Pri Kamničanih se je z gosti kosal le Djordjevič, kar pa je bilo premalo za uspeh. Kotnik je poizkušal tudi s povratnikom v ekipo Ribičem, domačo usodo pa je v tretjem setu z zgrešenim servisom zapečatil Novljan.

Gostje so nadaljevali z dobro igro. V četrtem nizu so povedli z 9:4, nakar je domači trener zamenjal Bogožalca in Ropreta s Sušcem in Drobničem. Vseeno so gostje še naprej igrali bolje, razigran je bil predvsem Horvat Horvat (v nizu kar 9 točk). Povedli so s 17:11, kar je bilo dovolj za mirno končnico.