Sacramento je doma v Kaliforniji z 88:109 klonil proti moštvu Orlando Magic, Udrih pa je v 33 minutah zbral 15 točk, štiri skoke in dve podaji. Dwight Howard je za goste, ki so si zmagovito prednost priigrali v začetku zadnje četrtine, zbral 30 točk in 16 skokov.

Ryan Anderson je izjemen niz Orlanda (18-4) začel s trojko na uvodu v zadnjo četrtino in popeljal goste v vodstvo z 79:78. Od tam naprej so gosti le še gradili prednost in povečevali naskok, saj je Sacramento v 7:14 minute zadnje četrtine le enkrat zadel iz polja.

Mickael Pietrus je k zmagi dodal 18 točk in deset skokov, Anderson je dodal 12 točk, nekdanji košarkar Kraljev Jason Williams pa 12 točk in šest podaj. Poleg Udriha, ki je bil tokrat drugi najboljši strelec svoje ekipe, je Tyreke Evans dosegel 18 točk.

V Teksasu pa so domače Ostroge gladko premagale branilce naslova. Poleg Duncana se je izkazal še Tony Parker z 22 točkami in Ostrogam je uspelo sneti največji skalp to sezono. Pri gostih iz Los Angelesa je Kobe Bryant še enkrat več "zatajil" in zbral 16 točk, očitno pa zaradi zlomljenega kazalca na desni roki nima pravega občutka, za nameček pa je zaradi krčev v hrbtenici presedel celotno zadnjo četrtino. Trener Jezernikov Phil Jackson je dejal, da se bržčas Bryantu obeta prisilni počitek. Prvi strelec gostov je bil tako Andrew Bynum s 23 točkami, Ron Artest pa je za Jezernike, ki so izgubili tri od zadnjih štirih tekem, dodal 13 točk.

Na preostalih tekmah so Charlotte Bobcats s 102:94 premagali Houston Rockets. Izkazal se je Stephen Jackson, ki je 16 od svojih skupaj rekordnih 43 točk dosegel v zadnji četrtini. Pri gostih je Trevor Ariza zbral 19 točk, Luis Scola pa je dodal 18 točk in 14 skokov. Washington Wizards so z 90:99 klonili proti Detroit Pistons. Charlie Villanueva je k zmagi gostov, s katero so končali črn niz 13 zaporednih porazov, prispeval 23 točk in devet skokov.

Memphis Grizzlies so bili s 104:102 boljši od Los Angeles Clippers; Rudy Gay in Marc Gasol sta vsak k zmagi, s katero je Memphis zaustavil niz štirih zaporednih zmag LA Clippers, prispevala po 24 točk, Zach Randolph pa jih je dodal 20.