Gostiteljice so prvi niz dobile brez težav, nekoliko več so jih imele v drugem, v katerem so gostje prevzele pobudo in vodile vse do izida 7:6. Pri drugem tehničnem odmoru je bilo 16:13 za domače in kazalo je, da bodo zlahka prišle do vodstva z 2:0. Toda Ljubljančanke se niso predale. Prišle so celo do vodstva 19:17, ki pa jim ni zadostovalo. Po štirih zaporednih točkah je bila prednost spet na strani domačih (21:19), po izenačenju na 22. točki pa je Kamničankam uspel nov niz zaporednih točk in na semaforju je kazalo 2:0.

Gledalci so bili prepričani, da je odpor gostij končan, še posebno, ker je bilo ob prvem tehničnem odmoru tretjega niza 8:4. Toda gostje so vzpostavile ravnotežje ter prišle do izenačenja. Pri drugem tehničnem odmoru so domače vodile s 16:14, po vodstvu 20:19 pa so osvojile pet točk zapored in gladko zmagale.

V domači vrsti sta bili spet najučinkovitejši tujki, Emilie Toone je dosegla 16, Lynne Beattie 13, Jelena Strel Kosmač in Katja Kocjan pa sedem. Pri Ljubljančankah je bila z desetimi točkami najboljša Maruša Pungartnik.