V naslednji številki bomo objavili ime izžrebanca (izžrebanke), ki ga (jo) čaka lepa nagrada. Med vsemi bomo naslednji teden (to bo tudi zadnji kviz, saj ga ukinjamo zaradi spremembe vsebinskega koncepta) spet izžrebali srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 158. krogu Dnevnikovega športnega kviza ste morali odgovoriti na vprašanje, v kateri afriški državi je slovenski boksar Dejan Zavec osvojil naslov svetovnega prvaka. Pravilen odgovor je bil Južnoafriška republika, srečna izžrebanka pa je Mira Smolej, Kolodvorska 3, 4280 Kranjska Gora. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.