22.16 - Konec tekme. Slovenija je zmagala s 3:0 in kvalifikacije končala z 20 točkami. Toda Slovaki so zmagali na Poljskem, zato bo Slovenija novembra igrala v dodatnih kvalifikacijah.

22.09 - Dve menjavi pri Sloveniji v 84. minuti. Iz igre sta odšla Stevanovič in Brečko, na igrišče pa sta prišla Branko Ilič in Rene Krhin.

22.06 - Novakovič je izvajal prosti strel. Žoga se je odbila do Šulerja, ki je dosegel svoj drugi gol za reprezentanco. Slovenija vodi s 3:0!

21.52 - Po podaji Bojana Jokiča je Dalibor Stevanovič v 67. minuti dosegel svoj prvi gol za slovensko reprezentanco. Slovenija vodi z 2:0!

21.39 - Priložnosti se vrstijo. Ljubijankič je iz neposredne bližine streljal mimo gola.

21.38 - Birsa je s 25 metrov za las streljal čez gol.

21.35 - V 51. minuti je Novakovič nevarno ustrelil, vratar je ubranil, žoga pa je prišla do Daliborja Stevanoviča. Domžalčan je s 16 metrov streljal na prazen gol in zadel prečko. Prva menjava v slovenski ekipi. Dediča je zamenjal Ljubijankič.

21.30 - Začel se je drugi polčas. 

21.15 - Slovenija odhaja na odmor s prednostjo 1:0. Slovenija je obvladovala dogajanje na igrišču. Priložnosti je bilo še nekaj, največjo je imel Zlatko Dedič, ki mu je vratar ubranil strel z osmih metrov. Toda najbolj pomembno je, da slovenska reprezentanca vodi. Vse ostalo je odvisno od tekme na Poljskem, od koder prihajajo slabe novice. 

20.55 - V 23. minuti je imela Slovenija prvo priložnost. Milivoje Novakovič je z roba kazenskega prostora streljal mimo gola. V 25. minuti je po strelu s kota Valterja Birse in dotiku z glavo Marka Šulerja zadetek za Slovenijo dosegel Novakovič. Slovenija vodi z 1:0!

20.45: Slovenija ima terensko premoč, večjih priložnosti pa še ni imela.

20.30 - Tekma v San Marinu se je začela.

Tik pred tekmo: Dan pred tekmo v San Marinu je bil vprašljiv nastop Milivoja Novakoviča. Sedaj je uradno potrjeno, da bo igral in nosil kapetanski trak na roki. Namesto Roberta Korena bo priložnost dobil Dalibor Stevanovič, ki mu je dal selektor Matjaž Kek prednost pred Renejem Krhinom.

Slovenijo bo tudi v San Marinu spremljalo precej navijačev. Na štadionu jih je že nekaj sto. Verjetno jih bo zeblo, kajti v San Marinu je bila danes nevihta, vreme pa hladno. Toda to ne bo motilo slovenskih src, ki bodo zelo topla, če se bo vse končalo, kot si želimo.

Postava Slovenije proti San Marinu: Handanovič - Brečko, Šuler, Cesar, Jokič - Stevanovič, Radosavljevič, Kirm, Birsa - Dedič, Novakovič.