Ali je bil njen osnovni kapital, tako kot v prejšnjih primerih, povečan s konverzijo terjatev do vratu zadolžene družbe, ki se obenem utaplja v rdečih številkah, ni znano. Iz dostopnih podatkov je razvidno le, da je kapital T2 zrasel za okoli 22,5 milijona evrov in po novem znaša že skoraj 100 milijonov evrov.

Holding, ki je v lasti približno 31.700 delničarjev, a ga posredno obvladuje mariborska nadškofija, je svoj poslovni delež v T2 povečal že na več kot 90 odstotkov, medtem ko preostanek ostaja v lasti Finetola, Zdolška, članice uprave in nadzornika holdinga Mateje Vidnar oziroma Dušana Zazijala ter Ljuba Pečeta in Franca Ješovnika iz Zvona Dva Holdinga (ta je januarja od Zvona Ena Holdinga odkupil četrtino T2 in jo dva meseca zatem prodal prvotnemu lastniku). Natanko 0,3 odstotka T2 ima v lasti še Roza Mlakar Kukovič, do lani direktorica in prokuristka Krekove družbe, ki je v lasti Zvona Ena Holdinga.

Čeprav je T2 v prvih šestih mesecih v primerjavi z enakim obdobjem lani dosegel za kar 64 odstotkov višje prihodke in pozitiven poslovni izid iz poslovanja pred amortizacijo (EBITDA), pa je, najverjetneje na račun visokih odhodkov za poplačilo obresti na posojila, pridelal že skoraj polovico lanske izgube, ki je znašala 25 milijonov evrov. Za primerjavo, T2 je lani ustvaril za 23,1 milijona evrov poslovnih prihodkov.