Malo pred poldnevom se je pred Muro zbralo okoli deset delavcev z zastavami. Povedali so, da želijo s tem opozoriti, da je stavka le prekinjena in da jo bodo, če njihove zahteve ne bodo uresničene, nadaljevali.

Opozorili so tudi, da so predstavniki sindikata, od katerih zahtevajo odstop, na pogovorih v Ljubljani in da se odločajo, ali bodo odstopili. Poudarili so še, da imajo podporo z vse Slovenije in da se bodo trudili, da bi ohranili čim več delovnih mest ter v podjetje pripeljali ljudi, ki jim lahko priskrbijo delo. Ob tem so omenjali nekdanjega tehničnega direktorja Mure Milana Mörca.

Za okoli 300 delavcev, ki se jim v ponedeljek in torek niso pridružili pri stavki, so dejali, da je to njihova pravica in da mora vsak sam odgovarjati za svoje odločitve. Po kakšni uri, ko so ugotovili, da nimajo sogovornika, so se razšli.

Nadzorni svet Mure je na torkovi seji sklenil, da danes preneha mandat sedanji upravi Mure in prokuristu družbe Zdenku Podlesniku. Na predlog Soda bo s četrtkom mandat nastopil novi predsednik uprave Mure Bojan Starman. Delavci so se ob tem odločili za prekinitev stavke.