Zmagovalca hole in one pa ni bilo

Med 19 ekipami, predvsem Dnevnikovimi poslovnimi partnerji, ki so se udeležili turnirja, je bilo veliko znanih imen, tako s področja gospodarstva kot tudi športa in estrade. Med slednjimi je bila zlasti med moško populacijo najbolj »oblegana« Natalija Verboten, ki je skupaj s Tonetom Vogrincem, Primožem Ulago in profesionalnim igralcem golfa, Miho Studenom, nastopila v Dnevnikovi ekipi. Ušel pa nam ni niti naš nekdanji alpski smučar, Bojan Križaj, ki je z ekipo A Cosmos zasedel drugo mesto v neto seštevku tekmovanja.
V času, ko so ekipe vztrajno pošiljale svoje žogice v luknje, so se lahko obiskovalci golf turnirja seznanili z zakonitostmi tega športa, se učili tehnike igranja in puttanja, poleg tega je bila na prizorišču razstavljena golf oprema nekaterih proizvajalcev, tako da je bilo za kratkočasenje obiskovalcev dobro poskrbljeno. In bolj kot se je tekmovanje bližalo koncu, večja je bila napetost, kdo bo zmagovalec. Pred tem pa so organizatorji poskrbeli še za dodatni udarec, namreč »hole in one«, ki pa na žalost ni prinesel zmagovalca. So pa vsi tekmovalci pokazali zvrhano mero dobre volje pri t.i. zadetku v prvo.

Ples, petje in pokali

Za vrhunec napetosti je poskrbela prav Natalija Verboten, ki je pred in med razglasitvijo najboljših zabavala udeležence z glasbo in pohodi med obiskovalci. Tako so najbolj pogumni tudi zaplesali in zapeli, nagrajenci pa si stisnili roke.

To so bili: med profesionalnimi igralci je zmagal Gregor Slabe, med ekipami si je bruto zmago prisvojila ekipa Januš/Aktiva skupina, drugo mesto je zasedla Športna loterija, tretje pa Samsung. Neto zmago so zaslužili ekipa Clarus, drugi so bili A Cosmos, tretji pa Dan Kuechen. Najdaljši udarec med moškimi, kar 290 metrov, je udaril Jurij Čoh, med ženskami Alenka Vogrinec, 145 metrov, najbližji zastavici pa je bil Jure Razgoršek s 45 centimetri.Vsi zmagovalci so prejeli bogate denarne nagrade, vikend paket za dve osebi na Mokricah z možnostjo igranja golfa in slike galerije Januš.

Se vidimo naslednje leto.