Drugi pri moških je bil suvalec krogle Miroslav Vodovnik, tretji pa skakalec ob palici Jure Rovan, pri ženskah pa sta se na drugo in tretjo stopničko zmagovalnega odra povzpeli Sabina Veit (200 m) in Radmila Vukmirovič (100 ovire). Najboljši tuji atlet se je uvrstil na četrto mesto, in sicer Hrvat Jurica Grabušić (110 ovire).

"Letos smo imeli opazen napredek, kar se je poznalo tudi po številu gledalcev, ki se je zelo povečalo na nekaterih mitingih. Vse več je tudi tujih tekmovalcev, ki so posegli tudi v nagradni sklad. Tako se konkurenca povečuje in mnogi naši atleti in atletinje, ki še ne morejo priti na mednarodne mitinge na tujem, imajo možnost, da zorijo na domačih tekmah," je dejal predsednik AZS Peter Kukovica.

"Nisem ravno pristaš novega točkovanja, ker se bo liga gotovo razvijala, pa pričakujem, da bomo prilagodili tudi sistem točkovanja in s tem privabili še boljše tuje tekmovalce," je ocenil Primož Kozmus, Barbara Špiler pa je dodala: "Zadovoljna sem, ker sem zmagala. Letošnja sezona je bila zame izjemna."