Aleš Pajovič se je pred začetkom nove sezone vrnil k rokometašem Celja Pivovarne Laško. Celjani so sestavili močno ekipo, kajti v knežje mesto sta se vrnila tudi Renato Vugrinec in Uroš Zorman. Klub je zapustilo deset igralcev, prav toliko je okrepitev.

''V Španiji sem imel pripravljeno pogodbo še za dve leti. Odločitev je bila težka, zato sem skupaj z družino potreboval kar mesec dni, da sem se odločil,'' je v video intervjuju, ki si ga lahko ogledate spodaj, med drugim povedal Aleš Pajovič.

Izkušeni levi zunanji rokometaš na začetku sezone ne bo mogel pomagati soigralcem. Poškodoval si je zapestje. V torek ima magnetno resonanco, rehabilitacija pa naj bi trajala še okoli mesec in pol.''Že tri mesece imam mavec, zato kar norim,'' je dejal.

Pajovič je lani s težkim srcem spremljal slabo sezono Celja. Letos si želi osvojiti pokalni in državni naslov. ''Lani je bila verjetno najslabša sezona v zgodovini Celja. Slabše ne more biti. Sestavili smo dobro ekipo. Poleg obeh domačih naslovov si želimo čim več storiti v Evropi,'' dodal Pajovič.