Vodja Ferrarija Stefano Domenicali je dan po dirki v Valencii - Ferrarijev testni voznik Luca Badoer se v vlogi drugega voznika ob Kimiju Raikkönenu s 17. mestom ni najbolj izkazal - dejal, da v primeru Michael Schumacher ne bo še ene vrnitve.

"Vesel sem, da spet trenira, a popolnoma izključujem možnost, da bi se letos še vrnil kot dirkač," je povedal Domenicali. Kljub nedavnemu pojasnilu rekorderja po številu naslovov in posamičnih zmag v formuli 1, da so bolečine v vratu prehude in da ne more spet sesti za volan dirkalnika, so se po španski dirki spet pojavile špekulacije o njegovem nastopu. Ne le zaradi slabega nastopa Badoerja, Italijan bo vseeno dobil priložnost še ta konec tedna v Belgiji, temveč tudi zaradi zdravstvenega stanja Masse. Brazilec je po nesreči na kvalifikacijah dirke v Budimpešti sicer že okreval in zapustil bolnišnico, vprašanje pa je, kako hitro se bo lahko vrnil za volan.

"Za Luco bo dirka v Belgiji nadvse pomembna. Pričakujemo, da bo naredil velik korak naprej, potem pa bomo videli, kako in kaj," pa je Domenicali med vrsticami nakazal, da Badoer vodilnih v Maranellu s svojo predstavo ni navdušil. Badoer je v nedeljo prvič po desetih letih spet nastopil na dirki formule 1. Če v Belgiji me bo bistveno popravil vtisa, bržčas ne bo dočakal še ene priložnosti, saj bo nato sledila dirka na Ferrarijevem terenu v Monzi, kjer si rdeči ne smejo privoščiti nove blamaže.