A priložnost za dodatno nagrado bo ostala še za vse, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo septembra spet izžrebali srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 139. krogu Dnevnikovega športnega kviza ste morali odgovoriti na vprašanje, katera reprezentanca je na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rimu osvojila zlato kolajno v vaterpolu. Pravilen odgovor je bil Srbija, tokratni srečni izžrebanec pa je Janez Kunšič, Rabičeva 15, 4281 Mojstrana. Iskreno čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.