Serijo radovljiških zmag je po pričakovanjih na 400 prosto začel Luka Turk, na 50 hrbtno pa se je prvega mesta veselil reprezentant domačega kluba Robi Žbogar. Po pričakovanjih je na 100 prsno slavil Ravenčan Damir Dugonjič (1:01,05), Triglavan Emil Tahirovič na drugem mestu je zaostal dobre pol sekunde.

Reprezentant Jan Karel Petrič je dobil tekmo na 200 delfin, v štafeti pa je bila Ilirija prepričljivo pred tekmeci. Jernej Godec, Aleks Koštomaj, Miha Gržina in Peter Mankoč so s 3:24,48 plavali celo hitreje od slovenskega rekorda (3:25,91), a so zaradi napačne predaje ostali brez uvrstitve. Radovljica na drugem mestu je zaostala kar sedem sekund, po spletu okoliščin pa je Luki Turku, Robiju Žbogarju, Jušu Pogačarju in Aljažu Štihoviču pripadlo prvo mesto.


V ženski konkurenci je radovljiška plavalka Nina Cesar brez težav opravila s tekmicami na 400 prosto. Ena najbolj napetih tekem je bil ženski nastop na 100 prsno, kjer je sladka zmaga pripadla Ilirijanki Tjaši Vozel pred slovensko rekorderko Tino Mežo iz Velenja. Maja Sovinek iz ljubljanske Olimpije je po pričakovanju zmagala na 50 hrbtno, Anja Klinar pa na 200 delfin.