Interblock, ki je v uvodnem krogu brez večjih težav odpravil Olimpijo, je tokrat naletel na boljšega tekmeca, a vseeno osvojil točko. Domžale so bile na današnji tekmi nevarnejši tekmec, predvsem v začetku drugega polčasa, vendar niti svojih lepih priložnosti niso znale izkoristiti. Po remiju z Dravo so tako vpisale drugo točko v prvenstvu.

Na stadionu v Spodnji Šiški so bile nogometne tekme v zadnjih letih večinoma - ne povsem po krivdi ekip, temveč tudi zaradi majhnega in počasnega terena - vse prej kot lepe za oko. Tak je bil tudi prvi polčas ljubljansko-domžalskega obračuna, ki gledalcem kljub ugodnemu vremenu (sodniki so vseeno sredi obeh polčasov nogometašem zaradi "vročine" dovolili osvežitev ob igrišču) ni ponudil veliko lepih trenutkov. Ekipi do pravih priložnosti ob prepočasnem oddajanju žoge nista prišli, še tisti zaključni streli, ki so jih sprožili Bengez, Pekič in Vidović na domžalski ter Milenković, Tabot in Iličić na ljubljanski strani, pa so bili vse prej kot nevarni.

Povsem drugače se je začel drugi polčas. Nevarne akcije so se vrstile, začenši s podajo Stojanovića - ta je že v prvem polčasu zamenjal poškodovanega Brezovačkega -, ki je "našla" samega Pekiča pred Interblockovimi vrati. Toda gostujoči napadalec je z glavo meril previsoko, tako kot tudi v 53. minuti. Isti igralec je v 55. minuti lepo prodrl do vratarja Rozmana, toda slednji je bil v dvoboju iz oči v oči uspešnejši. A domžalske nevarnosti še ni bilo konec, saj je v 57. minuti z glavo iz ugodnega položaja malce premalo natančno meril še Zec.

Interblock, ki je v 54. minuti zaigral z novincem Mišuro (menjal je Iličića), je bil v teh trenutkih najnevarnejši v 52. minuti, ko je Raković le za las zgrešil cilj z 18 metrov. Od 60. minute naprej pa se je igra vrnila k slogu prvega polčasa. Ekipi sta bili precej neambiciozni in sta bolj kot ne le skušali ohraniti točko. Vmes so gledalci videli le nekaj poskusov od daleč, še najbolje je sprožil Pekič v 73. minuti, pa tudi on naravnost v vratarja. V 87. minuti bi lahko tekmo v domžalsko korist odločil Vidović, ki se je znašel sam 13 metrov od vrat, toda žogo je poslal med oblake.