Tekma za superpokal je bila generalka za obe moštvi. Predvsem so Mariborčani pred torkovo potjo v Gruzijo imeli dobro testiranje pripravljenosti, saj je bil Interblock pravšnji za ta del priprav. »Bili smo boljši in naredili več za to, da bi zmagali. Ni bilo lahko, dobil sem informacije, kako so fantje reagirali v podaljških,« je po tekmi dejal trener Maribora Darko Milanič. Končana je tudi serija porazov proti Interblocku. Igor Benedejčič je po tekmi dejal, da ima pred seboj mlado moštvo z mnogimi novinci. »Potrebno jih bo še nekaj časa uigravati.« Do mestnega obračuna v prvem krogu proti Olimpiji bo to nujno, saj so bile napake v obrambi očitne.

Pričakovati je bilo več gledalcev. A jih na tribunah kljub temu, da je igral Maribor, ni bilo več kot dva tisoč. Za ogled tekme je bilo potrebno odšteti kar deset evrov. Denar ni šel v klubsko blagajno NK Maribor, ampak k združenju prvoligašev. Pred štadionom alkoholna prohibicija, stojnice so samevale. »Ja, kdo bo te vodo pil?« je bilo slišati. So se pa obiskovalci »oborožili« z zalogami iz bližnjih trgovin, na južni ploščadi je po tleh mrgolelo praznih pločevink in steklenic. Zaradi personalizacije vstopnic je bilo potrebno za nakup čakati kar 45 minut. Vrsta je bila dolga dobrih 40 metrov. Kaj bi šele bilo, če bi bil štadion poln? 

Mariborčani so zadovoljni z osvojeno trofejo, bolj pa jih zanima, kako se bodo vijoličasti odrezali na evropski sceni. V prejšnji sezoni so prodali več kot 600 letnih vstopnic, že zdaj pa je ta številka presežena. Pričakovati je, da jih bo do začetka sezone prodanih okoli 900.