A priložnost za dodatno nagrado bo ostala še za vse, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo naslednji teden izžrebali srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 132. krogu Dnevnikovega športnega kviza ste morali odgovoriti na vprašanje, kateri klub je v hokejski ligi NHL osvojil letošnji naslov prvaka (Stanleyjev pokal). Pravilen odgovor je bil Pittsburgh, tokratni srečni izžrebanec pa je Nikolaj Škrabelj, Župančičeva 14, 1000 Ljubljana. Iskreno čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.