V obilje naravnih in zgodovinskih lepot se je skladno vklopila tudi turistična ponudba Plave lagune, katere hoteli, apartmajska naselja in kampi ponujajo vse, kar je potrebno za dober oddih, zabavo in užitek v Poreču in njegovi okolici. Hoteli in apartmaji Plave lagune so oddaljeni tri kilometre od Poreča ter ležijo med mirnimi zalivi in gozdovi s stoletnimi pinijami. Pridni in strokovni delavci Plave lagune skrbijo za varstvo in ohranitev naravnih in zgodovinskih vrednot, poleg tega pa jih plemenitijo in v njih prisrčno sprejemajo dobrodošle potnike z vsega sveta in Slovenije.

Plava laguna se lahko pohvali z bogato ponudbo športnorekreacijskih aktivnosti v svojih športnih centrih. Na njenih plažah vihrajo modre zastave, ki so simbol ohranjenega okolja in skrbnosti, s katero ljudje skrbijo za okolje in varnost kopanja in bivanja na plažah.

Za dobro zabavo so na razpolago številne plesne terase, ko pa se utrudite od plesa, se lahko odpočijete ob pokušanju odličnih istrskih specialitet: znamenitih vin, istrskega pršuta, deviškega oljčnega olja in privlačnih tartufov.

Če se še niste odločili, kje boste preživeli poletni dopust, se lahko odločite za enega od dvanajstih hotelov, štirih apartmajskih naselij ali med enakim številom avtokampov, ki jih upravlja Plava laguna. Vi se morate le prepustiti uživanju v morju, soncu in čarobnem Poreču, za vse drugo bodo poskrbeli delavci Plave lagune.

promocijsko besedilo