Nogometaši obeh ekip gledalcem v Lendavi v prvem polčasu niso namenili veliko nogometnih užitkov. Igra je bila večinoma precej "zaspana", raztrgana, brez pravega ritma, posledično tudi priložnosti ni bilo veliko. Čeprav so imeli rahlo terensko pobudo domačini, pa so bili gostitelji tisti, ki so izpeljali najlepši akciji. V 24. minuti je Brezič z 20 metrov močno sprožil, toda žogo je vratar Kuzma odbil, devet minut pozneje pa se je pred domačim čuvajem mreže sam znašel Kirm, ki pa je bil malce nespreten, tako da mu je Kuzma žogo odvzel.

Gostitelji, ki so bili povsem nenevarni, so zapretili le v 28. minuti. Janković je takrat po prostem strelu z desnega roba kazenskega prostora podal nazaj do Vassiljeva, ki pa je slabo streljal. Žoga se je nato v kazenskem prostoru odbila do Brezovačkega, čigar strel je Nemec obranil, toda žoga se je spet odbila do Lendavčanov, natančneje do Vassiljeva, ki je v svojem drugem poskusu meril mimo gola.

Bolj razburljiv je bil drugi polčas, najprej predvsem po zaslugi velikih napak Naftine obrambe: v 58. minuti se je tako skorajda osmešil Kuzma, ki ga je žoga preskočila, a jo je nato še pravočasno odbil pred golovo črto, nato pa je eden Naftinih branilcev podal visoko žogo proti svojemu vratarju, skoraj jo je prestregel Perme, ki pa je bil za nekaj milimetrov prenizek za dober strel z glavo. Na drugi strani je v 60. minuti Janković nevarno poskusil s prostega strela, le nekaj trenutkov zatem pa se je po lepi akciji Naftinega napada znova izkazal Nemec.

Toda v teh trenutkih so bili Domžalčani tisti, ki so narekovali ritem igre in v 70. minuti so z lepo akcijo prišli do nove priložnosti. Do strela z 12 metrov je prišel Perme, ki pa je povsem neoviran grdo zgrešil. Domačini so do konca tekme vrata Domžal ogrozili še v 76. minuti, ko je Vassiljev s 13 metrov meril previsoko, gosti pa so zapretili še z Brezičevim prostim strelom v 87. minuti, ki je prav tako zgrešil cilj, ter izjemnim volejem Barriosa s 25 metrov, s katerim je zatresel prečko.