Kljub zapletu z Delto vsi vpleteni zagotavljajo, da dokončanje stadiona in športne dvorane 30. junija 2010 ni ogroženo, saj se, kot pravijo v Grepu, dogovarjajo z drugim partnerjem, ki bi z odkupom trgovskega središča namesto Delte posredno financiral gradnjo športnih objektov. O tem skrivnostnem nadomestnem partnerju tako predstavniki Grepa kot ljubljanski župan Zoran Janković govorijo že mesec in pol, prihodnji torek naj bi ga na novinarski konferenci v Stožicah končno predstavili. Te "stožiške" novinarske konference se je medtem prijel že napol legendaren status, saj jo ljubljanski župan napoveduje že od konca januarja.

V tem času je Grep začel gradbenima dela v Stožicah, vendar se zdaj vprašanju, ali je sposoben stadion in športno dvorano končati v dobrih 14 mesecih, pridružuje še vprašanje, koliko časa je sposoben graditi brez kapitala, ki bi mu ga moral zagotavljati kupec trgovskega središča. Na domnevno 20-milijonsko kazen po pogodbi z Delto v doglednem času ne more računati, saj bi jo morali izterjati po sodni poti, poleg tega bi s tem zneskom komaj pokrili že nastale stroške, kaj šele gradnjo športne dvorane in stadiona, ki sta ocenjena na skupno 83 milijonov evrov.

Poleg tega je Grep še v eni godlji, saj proti Gradisu G, ki je njegov solastnik, šest upnikov, med njimi je največji Trimo, na ljubljanskem okrožnem sodišču predlaga uvedbo stečajnega postopka, ker naj bi jim dolgoval tri milijone evrov za dela v Supernovi in več manjših objektih. To pa še ni vse, saj je iz poslovnega registra Gvin razvidno, da je proti Gradisu G odprtih še 58 tožbenih zahtevkov v skupni višini 11,5 milijona evrov, kar pomeni, da bi ob enotnem nastopu upnikov stečaj lahko uspel.